210 9964841

Μυρτιά Δένδρο, Επάργυρο

Κύπρος
75.00
FX 002051
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Εμπνευστήκαμε απο το δένδρο της μυρτιάς, που ήταν το σύμβολο της ομορφιάς και της νεότητας και δημιουργήσαμε ένα έργο τέχνης απο δυο μεγάλα κλαριά πλεγμένα στο χέρι, όπου η κατάληξή τους είναι πολλά μικρά κλαδάκια με το ανθάκι τους πάνω. Το μοναδικό γλυπτό είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο, επαργυρωμένο σε διάλυμα ασημιού 999° και τοποθετημένο πάνω σε ακρυλική βάση (πλέξιγκλας).

Διαστάσεις: 15εκ. x 20εκ. x 5εκ.

Το κάθε προϊόν προσφέρεται με συσκευασία δώρου.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας αντίγραφο ή προσφέρετε το σαν πρωτότυπο δώρο.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:   - Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Ευρώπη: 7 - 10 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Υπόλοιπος κόσμος: 10 - 28  εργάσιμες ημέρες

Η μυρτιά είναι αειθαλές φυτό, με λευκά άνθη, που ανήκει στην οικογένεια των Μυρτιδών. Η αρχαία Μύρτος, ήταν το ιερό φυτό της Πάφιου Αφροδίτης κι αποτελούσε σύμβολο της παρθενιάς, της ομορφιάς και της νεότητας.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, γεννήθηκε από τον αφρό των κυμάτων και αναδύθηκε στην Πάφο της Κύπρου. Όταν βγήκε από την θάλασσα, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από τις μυρτιές. Οι αρχαίοι  Έλληνες φορούσαν μύρτινα στεφάνια στις διάφορες σε  θυσίες και οι κοσμηματοποιοί της αρχαιότητας δημιουργούσαν εξαιρετικά κοσμήματα , σε σχήμα φύλλων και καρπών μυρτιάς. Χρησιμοποιούταν, επίσης ως καλλωπιστικό φυτό στους ναούς και ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο και στη φαρμακευτική, όπως αναφέρει ο φαρμακολόγος και βοτανολόγος Διοσκουρίδης. 

Βάρος:
460 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
15 εκ. x 20 εκ. x 4 εκ.
Λεπτομέρειες:
με ακρυλική βάση
Μικτό Βάρος:
494 γρ.
Περιοχή:
Κύπρος
Υλικό:
Ορείχαλκος Επάργυρος
Υποκατηγορία:
Γλυπτό

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική