210 9964841

Αμμωνίτης Παντατίφ, ασήμι

29.90
FA 001502
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Οι αμμωνίτες, σύμβολα μακροζωίας και εξέλιξης, με το ιδιαίτερο σχήμα τους που μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο παντατίφ. Το ξεχωριστό αυτό κόσμημα είναι κατασκευασμένο από καθαρό ασήμι 999° και αποτελεί ιδανικό συμβολικό δώρο για όλους τους φυσιολάτρες. Προσφέρεται με μαύρο σατέν κορδόνι σε συσκευασία δώρου.

Διάμετρος: 2εκ. x 0,5εκ. (πάχος)

Μπορείτε να επιλέξετε και ασημένια αλυσίδα λαιμού 42 εκ. ή στήθους 62 εκ.

Δείτε επίσης το δαχτυλίδι  που συνδυάζεται μοναδικά με το παντατίφ.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας ή προσφέρετε το σαν ένα ξεχωριστό δώρο!

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:   - Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Ευρώπη: 7 - 10 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Υπόλοιπος κόσμος: 10 - 28  εργάσιμες ημέρες

 

Οι Αμμωνίτες ήταν μαλάκια και αναπτύσσοντας χιλιάδες διαφορετικά είδη κατέκλυσαν το θαλάσσιο περιβάλλον έως την Ύστερη Κρητιδική περίοδο.

Το απολίθωμα του αμμωνίτη έχει σχήμα σπιράλ, και μοιάζει με το κέρατο του κριαριού. Το όνομα το πήρε από τον 'Aμμωνα, θεό των Αιγυπτίων ο οποίος σε πολλές παραστάσεις εμφανίζεται να φοράει τα κέρατα του κριαριού. Έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου, και στην Ελλάδα, στην περιοχή της Επιδαύρουτης Χίου και της Αργολίδας.

Οι αμμωνίτες, όπως και πολλά άλλα απολιθώματα συμβολίζουν τον χρόνοτην αιωνιότητα και την εξέλιξη. Αποτελούν απτή απόδειξη για το ότι τίποτα δεν χάνεται στην φύσηαπλώς μεταμορφώνεται σε κάτι άλλομετεξελίσσεται 

Οι αμμωνίτες θεωρούνται αντικείμενα που προσφέρουν προστασία και γιαυτό συνηθιζόταν να τοποθετούνται ως διακοσμητικά σε ένα χώρο, ή να φοριούνται ως κόσμημα. Συμβόλιζαν την αναγέννηση και την μακροζωία. Σύμφωνα με τους θρύλους και τις παραδόσεις, οι αμμωνίτες βοηθούν στους πόνους του τοκετού και λόγω της απίστευτης παλαιοτητάς τους φοριούνται ως φυλαχτά για μακροζωία.

Η ύπαρξη απολιθωμένων ζώων και φυτών είχε από πολύ νωρίς προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Πολλοί από τους σοφούς της αρχαίας Ελλάδας είχαν εκτιμήσει σωστά τη προέλευσή τους, αποδίδοντας σχεδόν την ίδια ερμηνεία που δίνεται γι΄ αυτά σήμερα. Ο Αριστοτέλης, ο Ξενοφών, ο Ξενοφάνης, ο Ηρόδοτος, ο Ερατοσθένης, ο Στράβων κ.ά. είναι οι σημαντικότεροι.

Βάρος:
4 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
2,2 εκ.
Λεπτομέρειες:
με μαύρο σατέν κορδόνι
Μικτό Βάρος:
21 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Καθαρό Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Παντατίφ

Συνδιάστε το με ασημένια αλυσίδα. Κερδίστε 50%!

Συνολική τιμή καταλόγου 44.80
Τιμή για όλα37.35