210 9964841

Μπεγλέρι Τουρμαλίνη

Κύπρος
99.00
FA 000407
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Μπεγλέρι μεπολύτιμουςλίθους τουρμαλίνης και διακοσμητικούς κυλίνδρους με εγχαράξεις. Το σχέδιο των κυλίνδρων είναι εμπνευσμένο από διακοσμητικούς λίθους περιδέραιου, που βρέθηκε στην Επαρχία Λεμεσού στην Κύπρο. Το μπεγλέρι είναι χειροποίητο με ασημένια αλυσίδα 925° και τα σχέδια στις δύο άκρες του είναι από ασήμι 999°.

Διάσταση: 20 εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Η Κύπρος, το νησί της Αφροδίτης, με τη σπουδαία γεωγραφική της θέση υπήρξε από πολύ νωρίς σταθμός εμπορίου ανάμεσα στο Αιγαίο και την Εγγύς Ανατολή. Οι ανταλλαγές προϊόντων και ιδεών αλλά και η συγχώνευση διαφορετικών παραδόσεων, δημιούργησαν έναν λαμπρό πολιτισμό, που αν και υιοθέτησε πολλά στοιχεία από τους γειτονικές χώρες της, κατόρθωσε να διατηρήσει σε όλη τη μακραίωνη ιστορία του την ιδιαιτερότητά του.

Μέσα από τα περίτεχνα κοσμήματα της Εποχής του Χαλκού, αναδεικνύονται ποικίλες πτυχές του αρχαίου κυπριακού βίου, όπως η θρησκεία, η τέχνη και το εμπόριο, ενώ παράλληλα τεκμηριώνεται η τέχνη των κοσμημάτων στον Κυπριακό πολιτισμό. Τα κοσμήματα κατασκευάζονταν κυρίως από χρυσό και χαλκό, ή κοσμούνταν από εγχάρακτους λίθους και ημιπολύτιμους λίθους.

Βάρος:
23 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
20 εκ.
Λεπτομέρειες:
με πολύτιμους λίθους από τουρμαλίνη
Μικτό Βάρος:
47 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Κύπρος
Υλικό:
Ασήμι 925° και Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Μπεγλέρι

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική