210 9964841

Το Ασημένιο Αυγό του Πάσχα

139.90
SK 000004
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Ασημένιο Αυγό του Πάσχα, από πολύτιμα υλικά και με περίτεχνο σκάλισμα, συνδυάζει ιδανικά το συμβολικό στοιχείο με τη λεπτή αισθητική. Το ασήμι, στην πιο καθαρή του μορφή 999°, του προσδίδει μια λιτή ομορφιά. Οι δύο παραστάσεις που είναι σκαλισμένες χειροποίητα πάνω στις δύο όψεις του – η Γέννηση του Χριστού και η Ανάσταση – είναι εμπνευσμένες από την αγιογραφική μας παράδοση. Αξιοπρόσεκτη είναι η λεπτή εργασία χειρός, που είναι εμφανής και στην παραμικρή λεπτομέρεια – τις πτυχώσεις των χιτώνων, την έκφραση των προσώπων, τα χέρια της Παναγίας. Πρόκειται για ένα κομψοτέχνημα της αργυροχοΐας, που μπορείτε να στολίσετε στο σπίτι σας, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ή να το προσφέρετε δώρο σε αγαπημένους φίλους.

Διαστάσεις: 6εκ. x 9,5εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Ο Ιησούς Χριστός, είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας. Μητέρα του ήταν η Παρθένος Μαρία και γεννήθηκε στη Βηθλεέμ. To όνομα "Ιησούς"εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες και βασίζεται στην ελληνική λέξη "Ἰησοῦς", προερχόμενη από την εβραϊκή λέξη "ישוע" (Yeshua). Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο "Μεσσία", που σημαίνει «χρισμένος». Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη.

Ανάσταση του Χριστού, ή Ανάσταση του Κυρίου, χαρακτηρίζει την μετά την τριήμερη ταφή, θριαμβική ανάσταση εκ νεκρών – ανάληψη του Χριστού. Για τα γεγονότα της γέννησης του Ιησού, οι πληροφορίες προέρχονται από τα τέσσερα Ευαγγέλια, δηλαδή τα τέσσερα πρώτα βιβλία της Καινής Διαθήκης, που αναφέρονται στη ζωή και διδασκαλία του Ιησού και τη ζωή της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, καθώς και από τις Πράξεις των Αποστόλων.

Βάρος:
230 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
6 εκ. x 9,5 εκ.
Μικτό Βάρος:
303 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Ρητίνη, ντυμένη σε καθαρό ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Παράσταση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική