210 9964841

Σημαία της Ύδρας, Μπρελόκ

Ύδρα
26.00
MY 000002
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Μπρελόκ με την Επαναστατική σημαία της Ύδρας, ελεύθερη απόδοση. Η σημαία δημιουργήθηκε την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στο νησί της Ύδρας. Έμπνευσή μας η ιστορία της και η διαδρομή της μέσα στους αιώνες και ο εορτασμός των 200 χρόνων από την ιστορική εκείνη στιγμή που άλλαξε τον ρου της Ελλάδας.

Χειροποίητος ορείχλακος με επαργύρωση σε διάλυμα ασημιού 999°.

Διάσταση σημαίας: 4,5εκ. x 3 εκ..

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Η Ύδρα είναι νησί του Αργοσαρωνικού. Bρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, ανάμεσα στo Σαρωνικό Κόλπο και τον Αργολικό Κόλπο. Χωρίζεται από την Πελοπόννησο με στενή λωρίδα νερού.

Όταν η Ελληνική Επανάσταση ξέσπασε, η συνεισφορά της Ύδρας ενάντια στους Τούρκους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, οι στόλοι της Ύδρας, των Ψαρών και των Σπετσών κατάφεραν να αποσπάσουν τον έλεγχο του Ανατολικού Αιγαίου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Η επαναστατική σημαία της Ύδρας ήταν σημαία του νησιού και χρησιμοποιούταν από τα πλοία από την Ύδρα, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.

Η προεπαναστατική και η επαναστατική Σημαία της Ύδρας, είναι εκθέματα από τα ιστορικά πολιτιστικά κειμήλια του Ιστορικού αρχείου - Μουσείου της Ύδρας .

Βάρος:
70 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
5 εκ. x 3 εκ.
Μικτό Βάρος:
86 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Ύδρα
Υλικό:
Ρητίνη, ντυμένη σε καθαρό ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Κηροπήγιο
Χρονολογία:
1821 μ.Χ.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική