210 9964841

Καρδιά, Ασημένιος Σελιδοδείκτης

27.90
FA 000303
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Έχουμε σχεδιάσει για σας μοναδικούς σελιδοδείκτες σε διάφορα σχήματα. Εδώ δημιουργήσαμε έναν σελιδοδείκτη σε σχήμα καρδιάς, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή σύμβολα στον πλανήτη. Ο χειροποίητος σελιδοδείκτης είναι κατασκευασμένος από μασίφ ασήμι 925°. Ένα ιδιαίτερο δώρο για φίλους και συνεργάτες. Για ένα ακόμα πιο προσωποποιημένο δώρο, μπορούμε να χαράξουμε το αρχικό ενός ονόματος στο κέντρο.

Για την χάραξη με λέιζερ υπάρχει έξτρα χρέωση 5,00€ την οποία εφ'οσον επιθυμείτε μπορείτε να την προσθέσετε πατώντας εδώ.

Διαστάσεις: 3εκ. x 3εκ. x 2χιλ.

Μασίφ Ασήμι 925°

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Η καρδιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή σύμβολα στον πλανήτη, καθώς εμφανίζεται κυριολεκτικά παντού. Στην πραγματικότητα, το κοινό της σχήμα δεν μοιάζει σε τίποτα απολύτως με μία κανονική καρδιά. Υπάρχουν αρκετά πειστικές ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο σύμβολο εξαρχής δεν δημιουργήθηκε για να απεικονίζει την πραγματική ανθρώπινη καρδιά, αλλά τον βλαστό του φυτού silphium, ενός βότανου, το οποίο ήταν τόσο δημοφιλές για τις αντισυλληπτικές του ικανότητες κατά τη ρωμαϊκή εποχή, που οι Ρωμαίοι το οδήγησαν κυριολεκτικά στον αφανισμό.

Επίσης, το σύμβολο της καρδιάς πάει πολύ πίσω στον χρόνο, καθώς βρισκόταν επάνω σε παλιά ρωμαϊκά νομίσματα.

Βάρος:
4,5 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
3 εκ. x 3 εκ. x 2 χιλ.
Μικτό Βάρος:
18 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Μασίφ Ασήμι 925°
Υποκατηγορία:
Σελιδοδείκτης

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική