210 9964841

Αστερίας, Ασημένιο Παντατίφ

29.90
FA 001427
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Από τo βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, τα κρυστάλλινα καθαρά νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, αυτή είναι η εικόνα που φανταζεστε όταν αντικρύζετε τον αστερία. Αυτό είναι, ό, τι είχαμε στο μυαλό μας κατά τη δημιουργία αυτόυ του υπέροχου παντατίφ από καθαρό ασήμι 999°. Ένα μοναδικό κόσμημα, συνοδευόμενο από μαύρο δερμάτινο κορδόνι, που θα σας ταξιδέψει!

Διαστάσεις: 2εκ. x 2εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Στο χριστιανικό συμβολισμό, ο αστερίας αντιπροσωπεύει την Παναγία, που στοργικά δημιουργεί ασφαλείς μετακινήσεις πάνω από ταραγμένα νερά και θεωρείται επίσης, έμβλημα σωτηρίας σε καιρούς δοκιμασίας. Το αστέρι και ο αστερίας θεωρούνται αστρολογικά σύμβολα, και ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύουν την θεϊκή αγάπη. Ο αστερίας επίσης θεωρείται σύμβολο καθοδήγησης, επαγρύπνησης, έμπνευσης, λαμπρότητας και διαίσθησης.

Στην αιγυπτιακή μυθολογία, ο αστερίας είναι ένας από τους πολλούς τίτλους που αποδίδονταν στην θεά Ίσιδα, κάτω από τον οποίο τίτλο, λατρευόταν από θαλασσοδαρμένους ναυτικούς. Ως θαλάσσια θεότητα, καθιερώθηκε και λατρεύτηκε κυρίως από Έλληνες ναυτικούς της Αλεξάνδρειας.

Βάρος:
4 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
2 εκ. x 2 εκ.
Λεπτομέρειες:
με μαύρο σατέν κορδόνι
Μικτό Βάρος:
21 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Καθαρό Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Παντατίφ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική