210 9964841

Αλέξανδρος ο Μέγας, Ασημένιο Βραχιόλι

79.90
FA 001421
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Δημιουργήσαμε ένα ασημένιο βραχιόλι, όπου μπορείτε να κρεμάσετε τρία διαφορετικά ασημένια σχέδια, τον Μέγα Αλέξανδρο, τη Θεά Αθηνά και τoν Ήλιο της Βεργίνας. Ένα μοναδικό κόσμημα, εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο τον Μέγα, την ελληνική ιστορία και την ελληνική μυθολογία. Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο από καθαρό ασήμι 999°. Ένα δώρο για σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές.

  • Διαστάσεις Αλυσίδας: 20εκ.
  • Διάμετρος κρεμαστών: 2εκ. Πάχος: 0,4 εκ.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας αντίγραφο ή προσφέρετε το σαν πρωτότυπο δώρο.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Ο Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών ή Αλέξανδρος ο Μέγας, ήταν Έλληνας Μακεδών βασιλεύς. Γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας, πρωτεύουσας του μακεδονικού κράτους, το 356 π.Χ.. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες στρατηγούς, καταφέρνοντας σε ηλικία μόλις 33 ετών να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου (Μικρά Ασία, Περσία, Αίγυπτο κλπ), φτάνοντας στις παρυφές της Ινδίας.

Η Αθηνά, κατά την Ελληνική μυθολογία, ήταν η θεά της σοφίας, της στρατηγικής και της πολεμικής τέχνης, της φιλοσοφικής σκέψης και της ύφανσης. Ήταν, επίσης, προστάτιδα θεά της Αθήνας. Σύμβολο της ήταν η κουκουβάγια, το ιερό πουλί της Αθηνάς και ιερό της δέντρο ήταν η ελιά, την οποία δώρισε στους Αθηναίους, ώστε να γίνει προστάτιδα της πόλης.

Ο Ήλιος της Βεργίνας, ή αλλιώς "Αστέρι της Βεργίνας", είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους Αρχαίους Έλληνες. Αν και ο Ήλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο εθνικό, έγινε γνωστό λόγω των Μακεδόνων, οι οποίοι το χρησιμοποίησαν ως σύμβολο της δυναστείας Αργεαδών στο Βασίλειο της Μακεδονίας. Το σύμβολο βρέθηκε πάνω σε χρυσή Λάρνακα, που βρέθηκε στο Βασιλικό τάφο του Φιλίππου Β', από τον αρχαιολόγο Μανόλη Ανδρόνικο στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, στη Μακεδονία, το 1977.

Βάρος:
14.8 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
20 εκ.
Λεπτομέρειες:
με ασημένια αλυσίδα
Μικτό Βάρος:
34 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Καθαρό Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Βραχιόλι

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική