210 9964841

Φύση, Ασημένιο Βραχιόλι

87.00
FA 001432
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ασημένιο βραχιόλι, που φέρει το αρχαίο γνωμικό "Ουδέν μάτην η φύσις ποιεί" του αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη, που σημαίνει οτι "η φύση δεν δημιουργεί τίποτα χωρίς κάποιο σκοπό". Η χάραξη πετυχαίνει το συνδυασμό τόσο της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, όσο και της κομψότητας σε αυτό το μοναδικό βραχιόλι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μασίφ ασήμι 925°.

Διαστάσεις: 6,5εκ. x 1εκ.

Δείτε επίσης το παντατίφ, τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι του σετ "Φύση".

Αποκτήστε τώρα το δικό σας βραχιόλι ή προσφέρετε το σαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο!

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Ο Αριστοτέλης (384 - 322 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και πολυεπιστήμονας, μαθητής του Πλάτωνα και διδάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γεννήθηκε μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του έτους 384 π.Χ. στα Αρχαία Στάγειρα της Χαλκιδικής. Μαζί με το δάσκαλό του Πλάτωνα αποτελεί σημαντική μορφή της φιλοσοφικής σκέψης του αρχαίου κόσμου. Υπήρξε φυσιοδίφης, φιλόσοφος, δημιουργός της λογικής και ο σημαντικότερος από τους διαλεκτικούς της αρχαιότητας.

Από το τεράστιο έργο του (400 βιβλία, κυρίως σε μορφή διαλόγων) τελικά σώθηκαν 47 βιβλία και μερικά αποσπάσματα από τα άλλα. Ο Αριστοτέλης στις πραγματείες του "περί φυσικής ακροάσεως" επανεξετάζει τα θέματα και την ερευνητική μεθοδολογία, ανανεώνοντας τα ερωτήματα της φυσικής φιλοσοφίας, με βασικό αξίωμα της τελεολογικής θεωρίας του την φράση "φύσις ουδέν μάτην ποιεί".

Βάρος:
11.3 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
6,5 εκ. x 1 εκ.
Μικτό Βάρος:
44 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Μασίφ Ασήμι 925°
Υποκατηγορία:
Βραχιόλι

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική