210 9964841

Φύση Ασημένιο Δαχτυλίδι

Αρχαίο ρητό Αριστοτέλη

Αθήνα
34.90
FA 001433
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αυτό το μοναδικό ασημένιο δαχτυλίδι είναι δημιουργημένο στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες και φέρει το αρχαίο γνωμικό "Ουδέν μάτην η φύσις ποιεί" του αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη, το οποίο είναι χαραγμένο με λέιζερ (lazer). Το ρητό σημαίνει οτι "η φύση δεν δημιουργεί τίποτα χωρίς κάποιο σκοπό". Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από μασίφ ασήμι 925° και είναι ρυθμιζόμενο για να εφαρμόζει σωστά.

Διαστάσεις: 1εκ. x 0,7εκ.

Δείτε επίσης το παντατίφ, τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι του σετ "Φύση".

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από περιγραφή του ευρήματος στα Ελληνικά και Αγγλικά, και από εγγύηση των εργαστηρίων μας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Ο Αριστοτέλης (384 - 322 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και πολυεπιστήμονας, μαθητής του Πλάτωνα και διδάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γεννήθηκε μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του έτους 384 π.Χ. στα Αρχαία Στάγειρα της Χαλκιδικής. Μαζί με το δάσκαλό του Πλάτωνα αποτελεί σημαντική μορφή της φιλοσοφικής σκέψης του αρχαίου κόσμου. Υπήρξε φυσιοδίφης, φιλόσοφος, δημιουργός της λογικής και ο σημαντικότερος από τους διαλεκτικούς της αρχαιότητας.

Από το τεράστιο έργο του (400 βιβλία, κυρίως σε μορφή διαλόγων) τελικά σώθηκαν 47 βιβλία και μερικά αποσπάσματα από τα άλλα. Ο Αριστοτέλης στις πραγματείες του "περί φυσικής ακροάσεως" επανεξετάζει τα θέματα και την ερευνητική μεθοδολογία, ανανεώνοντας τα ερωτήματα της φυσικής φιλοσοφίας, με βασικό αξίωμα της τελεολογικής θεωρίας του την φράση "φύσις ουδέν μάτην ποιεί".

Βάρος:
3 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
1 cm x 0,7 cm
Λεπτομέρειες:
Ρυθμιζόμενο για να εφαρμόζει σωστά
Μικτό Βάρος:
24 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Αθήνα
Υλικό:
Μασίφ Ασήμι 925°
Υποκατηγορία:
Δαχτυλίδι

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική