210 9964841

Λέων - Μάτι Τίγρης, Ζώδια, Ασήμι

39.00
SK 000072
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Δημιουργήσαμε ένα ασημένιο κόσμημα λαιμού με το ζώδιό του λέοντα με την πέτρα μάτι τίγρη! Ένα καλλιτεχνικό κόσμημα λαιμού σε ασήμι 925°, με φιλοτεχνημένο το σύμβολο του ζωδίου σας και στολισμένο με την τυχερή σας ημιπολύτιμη πέτρα. Προσφέρεται με μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Διάμετρος: 2,5εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Η αστρολογία και τα ζώδια πιθανολογείται ότι χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα. Μάλιστα, στους ορφικούς ύμνους γίνονται ιδιαίτερες αναφορές σε αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου και διατυπώνεται με σαφήνεια ότι οι αστέρες ορίζουν το πεπρωμένο, την μοίρα και την ζωή των ανθρώπων. Οι ορφικοί ύμνοι, όπως και ποιήματα του αρχαίου ποιητή Ησιόδου μαρτυρούν την αξία που είχε η αστρονομική παρατήρηση, στην καθημερινή ζωή των αρχαίων Ελλήνων.

Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν κάποιες ημέρες ευνοϊκότερες για τις πολεμικές επιχειρήσεις τους, βασιζόμενοι στους ουράνιους σχηματισμούς. Συμβόλιζαν αστερισμούς και πλανήτες με τα ονόματα των θεών του Ολύμπου. Η γνώση της αστρολογίας και η επίδραση του ζωδιακού κύκλου στις δραστηριότητες του ανθρώπου αποτελούσαν ιδιαίτερο αντικείμενο μελέτης και έρευνας στην διδασκαλία του Ιπποκράτη, ο οποίος αναφέρεται στις επιρροές που δέχεται ο άνθρωπος από την κίνηση ορισμένων άστρων.

Βάρος:
5 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
2,5 εκ.
Λεπτομέρειες:
με μαύρο σατέν κορδόνι
Μικτό Βάρος:
21 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Μασίφ Ασήμι 925°
Υποκατηγορία:
Παντατίφ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική