210 9964841

Κόσμος, Επίχρυσο Βραχιόλι

37.50
FX 004061
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό βραχιόλι που φέρει πάνω του το αρχαίο γνωμικό "Ο κόσμος ούτος μία πόλις εστί", που σημαίνει "Ο κόσμος μας είναι μια πόλη". Το αρχαίο γνωμικό του Επίκτητου, γνωστού αρχαίου φιλοσόφου, μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο κόσμημα σε ορείχαλκο επίχρυσο 24 καρατίων, για τους λάτρεις της αρχαίας ελληνικής γνώσης και σοφίας.

Διαστάσεις: 6,5 εκ. x 1 εκ.

Το κάθε προϊόν προσφέρεται με συσκευασία δώρου.

Δείτε επίσης το παντατίφ, τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι του σετ "Κόσμος".

Αποκτήστε τώρα το δικό σας βραχιόλι ή προσφέρετε το σαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο!

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:   - Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Ευρώπη: 7 - 10 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Υπόλοιπος κόσμος: 10 - 28  εργάσιμες ημέρες

Ο Επίκτητος (50 - 135 π.Χ.) ήταν Έλληνας στωικός φιλόσοφος. Γεννήθηκε στην Ιεράπολη της Φρυγίας. και αργότερα αγοράστηκε ως δούλος στη Ρώμη από τον Επαφρόδιτο, ο οποίος ήταν απελεύθερος του Νέρωνα. Στη Ρώμη μαθήτευσε κοντά στον στωικό φιλόσοφο Μουσώνιο Ρούφο και αργότερα, όταν απελευθερώθηκε πλέον, άρχισε να διδάσκει και ο ίδιος, ώσπου το 94 μ.Χ. αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πόλη, λόγω διατάγματος του Δομιτιανού που εξόριζε τους φιλοσόφους από τη Ρώμη. Τότε κατέφυγε στη Νικόπολη της Ηπείρου οπού ίδρυσε φιλοσοφική σχολή και έμεινε ως το τέλος της ζωής του.

Ο Επίκτητος δεν άφησε γραπτό έργο. Ο ιστορικός Φλάβιος Αρριανός , ένας εκ των μαθητών του, ήταν εκείνος ο οποίος κατέγραψε τις φιλοσοφικές απόψεις του σε οκτώ βιβλία με τον γενικό τίτλο Διατριβαί, από τα οποία όμως έχουν διασωθεί μόνον τέσσερα. Ο Αρριανός είναι και ο καταγραφέας, ενός είδος συνοπτικής παρουσίασης των Διατριβών, που είναι γνωστό με το όνομα "Εγχειρίδιον Επικτήτου". Επίκεντρο της φιλοσοφίας του Επίκτητου είναι ο άνθρωπος και η εκπαιδευτική αγωγή του με έμφαση στην ηθική.

Βάρος:
11.3 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
6,5 εκ. x 1 εκ.
Μικτό Βάρος:
44 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Ορείχαλκος Επίχρυσος
Υποκατηγορία:
Βραχιόλι

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική