210 9964841

Στάχυ, επίχρυσο 24Κ

Αρχαία Ελλάδα
24.90
FX 004105
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Στάχυ, ένα παντατίφ με λάμψη και γιορτινή γοητεία, από μασίφ επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24Κ. Δημιουργούμε κοσμήματα εμπνεόμενοι από την αρχαία Ελλάδα και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συλλογή μας, με σχέδια που προέρχονται από αρχαία νομίσματα αλλά και με απεικονίσεις σε μινιμαλιστική προσέγγιση για να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Το στάχυ συνδέεται με τις θεότητες της γεωργίας. Στην αρχαία ελληνική κουλτούρα, απεικονίζεται σε ασημένια νομίσματα, υποδεικνύοντας την αυξημένη καλλιέργεια της περιοχής. Το χρυσό στάχυ είναι το αποτέλεσμα της ένωσης του φωτεινού ήλιου με την αγνή γη. Στα Ελευσίνια μυστήρια, πρόσφεραν τον καρπό του σιταριού, συμβολίζοντας την αφθονία. Μπορεί να προσφερθεί και σαν γούρι.

Τα γούρια, από τα αρχαία χρόνια συμβολίζουν την καλοτυχία και την προστασία και για αυτό σήμερα, συνηθίζουμε να τα ταυτίζουμε με την αλλαγή του χρόνου και την ελπίδα που θα φέρουν για ένα καλότυχο νέο έτος. Το γούρι είναι μια συμβολική χειρονομία, που φανερώνει την εκτίμησή μας σε όποιον το χαρίσουμε.

Διαστάσεις: 2,5 εκ. x 0,2 εκ.

Δείτε επίσης ολόκληρη την συλλογή με τα γούρια.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Τα γούρια, από τα αρχαία χρόνια συμβολίζουν την καλοτυχία και την προστασία και για αυτό σήμερα, συνηθίζουμε να τα ταυτίζουμε με την αλλαγή του χρόνου και την ελπίδα που θα φέρουν για ένα καλότυχο νέο έτος. Το γούρι είναι μια συμβολική χειρονομία, που φανερώνει την εκτίμησή μας σε όποιον το χαρίσουμε.Το χρυσό στάχυ είναι το αποτέλεσμα της ένωσης του φωτεινού ήλιου με την αγνή γη. Στα Ελευσίνια μυστήρια, πρόσφεραν τον καρπό του σιταριού, συμβολίζοντας την αφθονία.

Βάρος:
13 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
2,5 εκ. x 0,2 εκ.
Λεπτομέρειες:
με μαύρο σατέν κορδόνι και φούντα
Μικτό Βάρος:
30 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Αρχαία Ελλάδα
Υλικό:
Ορείχαλκος Επίχρυσος
Υποκατηγορία:
Γούρια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική