210 9964841

Δελφίνια Επίχρυσα, Σαντορίνι

Η τοιχογραφία της Νιοπομπής

Σαντορίνη
69.90
FX 003123
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα δυο αυτά δελφίνια είναι λεπτομέρεια από τη γνωστή τοιχογραφία της νηοπομπής στο νησί της Σαντορίνης. Ένα μικρό γλυπτό από δυο περίτεχνα αντικριστά δελφίνια που θα διακοσμήσει όμορφα την γωνιά του γραφείου ή του σπιτιού σας. Είναι επίχρυσα σε διάλυμα χρυσού 24 καρατίων και τοποθετημένα πάνω σε ακρυλική βάση.

Η τοιχογραφία είναι από τα σπουδαιότερα μνημεία της ευρωπαϊκής τέχνης. Βρέθηκε στο Ακρωτήρι στη Σαντορίνη. Στην "τοιχογραφία του στόλου" (Νηοπομπή)  απεικονίζεται μία νηοπομπή 14 διαφορετικών σε μέγεθος κωπήλατων πλοίων, μεταξύ δύο λιμανιών. Χρονολογείται περίπου στα 1650 π.Χ., κατά την Εποχή του Χαλκού, και είναι μινωικής τεχνοτροπίας. Η τοιχογραφία της Νηοπομπής βρίσκεται στη δυτική οικία του Ακρωτηρίου στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης. Από εκεί δημιουργήσαμε τα δυο αντικριστά δελφίνια.

Διαστάσεις: 8 εκ. x 9 εκ. x 8 εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Η τοιχογραφία της νηοπομπής είναι από τα σπουδαιότερα μνημεία της ευρωπαϊκής τέχνης. Βρέθηκε στο Ακρωτήρι στη Σαντορίνη.

Στην "τοιχογραφία του στόλου" (Νηοπομπή)  απεικονίζεται μία νηοπομπή 14 διαφορετικών σε μέγεθος κωπήλατων πλοίων, μεταξύ δύο λιμανιών.

Χρονολογείται περίπου στα 1650 π.Χ., κατά την Εποχή του Χαλκού,  και είναι μινωικής τεχνοτροπίας. Η τοιχογραφία της Νηοπομπής βρίσκεται στη δυτική οικία του Ακρωτηρίου στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης. 

Βάρος:
129 γρ.
Λεπτομέρειες:
με ακρυλική βάση
Μικτό Βάρος:
330 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Σαντορίνη
Χρονολογία:
1650 π.Χ.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική