210 9964841

Αμφίπλευρος Βυζαντινός Σταυρός "Ζωή - Φως", Ασήμι

69.00
S4E 002039
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αμφίπλευρος Βυζαντινός Σταυρός με χαραγμένες στη μια του πλευρά τις λέξεις "Ζωή - Φως" και στην άλλη εγχάρακτο διάκοσμο. Πηγή έμπνευσης αυτού του σταυρού είναι το πρωτότυπο "χάλκινου σταυρού - κηροστάτη" ο οποίος εκτίθεται στο Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου. Το ιδιαίτερο σχήμα του μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό κομμάτι κόσμημα. Το αντίγραφο είναι κατασκευασμένο από καθαρό ασήμι 999°.

Διαστάσεις: 3,5εκ. x 8εκ. x 6χιλ. (πάχος σταυρού)

Το κάθε προϊόν προσφέρεται με συσκευασία δώρου.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας αντίγραφο ή προσφέρετε το σαν πρωτότυπο δώρο.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:   - Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Ευρώπη: 7 - 10 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Υπόλοιπος κόσμος: 10 - 28  εργάσιμες ημέρες

Ο Ιησούς Χριστός, είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας. Μητέρα του ήταν η Παρθένος Μαρία. To όνομα "Ιησούς"εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες και βασίζεται στην ελληνική λέξη "Ἰησοῦς", προερχόμενη από την εβραϊκή λέξη "ישוע" (Yeshua). Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο "Μεσσία". Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας,καθώς και ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη.

Τα γεγονότα της γέννησης του Ιησού εξιστορούνται στα τέσσερα Ευαγγέλια, δηλαδή τα τέσσερα πρώτα βιβλία της Καινής Διαθήκης, που αναφέρονται στη ζωή και διδασκαλία του Ιησού και τη ζωή της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, καθώς και από τις Πράξεις των Αποστόλων.

Βάρος:
15 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
3,5 εκ. x 8 εκ.
Μικτό Βάρος:
40 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Καθαρό Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Σταυρός

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική