210 9964841

Πιπίλα μωρού, Επάργυρη

70.00
S4E 001202
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Την πρώτη πιπίλα του μωρού σας την "ντύνουμε" με μέταλλο αστραφτερό της επιλογής σας και δημιουργούμε μαζί ένα μοναδικό Shine4ever memorabilia!

Για ένα πιο προσωποποιημένο δώρο χαράζουμε με λέιζερ ένα όνομα, μια ημερομηνία και μπορείτε έτσι να το προσφέρετε σαν ένα ιδιαίτερο δώρο. Ακόμα και αν δεν έχετε την πρώτη του πιπίλα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε εμείς!

Πιπίλα "ντυμένη" με χαλκό, επαργυρωμένη σε διάλυμα ασημιού 999°.

Οι φωτογραφίες εδώ είναι ενδεικτικές από πιπίλες που έχουμε ήδη δημιουργήσει.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Είναι ωραίο να μπορείς να κρατάς για πάντα μια ανάμνηση «αστραφτερή» στο χρόνο! Είναι η ανάγκη που έχουμε να συμπορευόμαστε με αντικείμενα που κάποτε έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας.

Αντικείμενα καθημερινά, αντικείμενα που συνθέτουν την πραγματικότητά μας, κάποια τα φυλάμε κάποια τα ξεχνάμε. Κι όμως έχουν ζωή ακόμα και μπορεί να αποτελέσουν στοιχείο έμπνευσης και δημιουργίας! Να γίνουν ένα μοναδικό δώρο, μια έκπληξη στον εαυτό μας.

Από αυτή την ιδέα ξεκίνησαν, το 1963, όλα όσα κάνουμε σήμερα στον χώρο της τέχνης και της δημιουργίας. Μια παράδοση που κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας, εμπνευστή και δημιουργό της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας, Λευτέρη Φιλιππάκη, www.philippakis.gr

Η ενασχόληση μας με τα διάφορα μέταλλα και την ειδική επεξεργασία τους, μας οδήγησε μέσα από τα χρόνια να καταλάβουμε ότι μπορούμε να «ντύσουμε» πολλά πράγματα με αυτά και να τους δώσουμε μια άλλη διάσταση στον χώρο!

Η τέχνη μας έχει πάρα πολλές μορφές. Μπορεί να δώσει άλλο ύφος, άλλο χρώμα, μπορεί να μεταμορφώσει ένα κομμάτι από λιωμένο κερί σε έναν μοναδικό βιβλιοστάτη. Να ξαναδώσει ζωή σε ένα σπασμένο αντικείμενο, στο πρώτο παπουτσάκι του μωρού μας, σε ένα κοχύλι που κάποτε μαζέψαμε από μια βόλτα μας στην ακρογιαλιά, σε ένα πλαστικό παιχνίδι.

Η αγάπη μας για την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα, μας οδήγησε μέσα στο μονοπάτι της αναζήτησης για δημιουργία αντικειμένων που έχουν σχέση με την καθημερινότητα μας και όμως μπορούν να λάμπουν για πάντα!

Τεχνίτες με μεράκι και γούστο δουλεύουν τα αντικείμενα στο χέρι, ώστε να τα προετοιμάσουν να «φορέσουν» το καινούργιο τους ρούχο. Γυαλιστερά μέταλλα, πολύτιμα, όπως ασήμι 999° και επιχρύσωση 24Κ, μεταμορφώνουν το αγαπημένο σας αντικείμενο, σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί άνετα να τοποθετηθεί στο σπίτι σας η να προσφερθεί και ως δώρο.

Στη shine4ever το παραμύθι … ζωντανεύει και παραμένει αστραφτερό για πάντα!

Shine4ever.gr είναι brand name των εργαστηρίων ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΑΡΤ στην Αθήνα.

Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά