210 9964841

Βραχιολάκι Μαιευτηρίου Μωρού, Επάργυρο

45.00
S4E001210
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Βραχιολάκι μαιευτηρίου, η πρώτη καταγραφή στη ζωή του νεογένητου! Μπορεί να «ντυθεί» με μέταλλο και να γίνει ένα πρωτότυπο δώρο, ένα αστραφτερό ενθύμιο! Είναι ένα από τα πρώτα αντικείμενα του μωρού μας, που όλες εμείς οι μαμάδες κρατάμε, μαζί με τα πρώτα του μαλάκια, τον αφαλό, το πρώτο του δοντάκι και την κατάλληλη στιγμή τους το δίνουμε!

Ελάτε σήμερα, να τα «ντύσουμε» με μέταλλο αστραφτερό, να χαράξουμε πάνω όνομα και ημερομηνία και να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό, αλλά και πρωτότυπο δώρο! Το δικό σας Shine4ever memorabilia!!!

Προσφέρεται σε συσκευασία δώρου έτοιμο για να προσφερθεί.

Ακόμα και αν δεν έχετε το δικό σας, μπορούμε να σας φτιάξουμε ένα! Οι φωτογραφίες εδώ είναι ενδεικτικές από βραχιολάκια που έχουμε ήδη δημιουργήσει.

Διαστάσεις: διάμετρος 2,5 εκ.- 3εκ. x 1 χιλ. πάχος

Διαστάσεις με ακρυλική βάση: 8εκ. x 8εκ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Είναι ωραίο να μπορείς να κρατάς για πάντα μια ανάμνηση «αστραφτερή» στο χρόνο!

Είναι η ανάγκη που έχουμε να συμπορευόμαστε με αντικείμενα που κάποτε έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας. Αντικείμενα καθημερινά, αντικείμενα που συνθέτουν την πραγματικότητά μας, κάποια τα φυλάμε κάποια τα ξεχνάμε. Κι όμως έχουν ζωή ακόμα και μπορεί να αποτελέσουν στοιχείο έμπνευσης και δημιουργίας! Να γίνουν ένα μοναδικό δώρο, μια έκπληξη στον εαυτό μας.

Από αυτή την ιδέα ξεκίνησαν, το 1963, όλα όσα κάνουμε σήμερα στον χώρο της τέχνης και της δημιουργίας. Μια παράδοση που κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας, εμπνευστή και δημιουργό της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας, Λευτέρη Φιλιππάκη, www.philippakis.gr

Η ενασχόληση μας με τα διάφορα μέταλλα και την ειδική επεξεργασία τους, μας οδήγησε μέσα από τα χρόνια να καταλάβουμε ότι μπορούμε να «ντύσουμε» πολλά πράγματα με αυτά και να τους δώσουμε μια άλλη διάσταση στον χώρο!

Η τέχνη μας έχει πάρα πολλές μορφές. Μπορεί να δώσει άλλο ύφος, άλλο χρώμα, μπορεί να μεταμορφώσει ένα κομμάτι από λιωμένο κερί σε έναν μοναδικό βιβλιοστάτη. Να ξαναδώσει ζωή σε ένα σπασμένο αντικείμενο, στο πρώτο παπουτσάκι του μωρού μας, σε ένα κοχύλι που κάποτε μαζέψαμε από μια βόλτα μας στην ακρογιαλιά, σε ένα πλαστικό παιχνίδι.

Η αγάπη μας για την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα, μας οδήγησε μέσα στο μονοπάτι της αναζήτησης για δημιουργία αντικειμένων που έχουν σχέση με την καθημερινότητα μας και όμως μπορούν να λάμπουν για πάντα!

Τεχνίτες με μεράκι και γούστο δουλεύουν τα αντικείμενα στο χέρι, ώστε να τα προετοιμάσουν να «φορέσουν» το καινούργιο τους ρούχο. Γυαλιστερά μέταλλα, πολύτιμα, όπως ασήμι 999° και επιχρύσωση 24Κ, μεταμορφώνουν το αγαπημένο σας αντικείμενο, σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί άνετα να τοποθετηθεί στο σπίτι σας η να προσφερθεί και ως δώρο.

Στη Shine4ever.gr το παραμύθι … ζωντανεύει και παραμένει αστραφτερό για πάντα!

Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική