210 9964841

Αποστολή & Επιστροφές

  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα, ανεξαρτήτως βάρους, έχουν έξοδα συσκευασίας και ασφαλισμένης αποστολής. Η MuseumMasters.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλο τον κόσμο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 3 - 30 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.λπ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την έκβασή της. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Eφαρμόζουμε την εγγύηση "100% ικανοποίηση ή επιστροφή", η οποία σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιβεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.  

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με την επιλογή σας. 

Αν ο λόγος της επιστροφής αφορά σε υπαιτιότητα της Εταιρίας (π.χ. λάθος προϊόν ή ελαττωματικό), τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει την Εταιρία και γίνεται άμεση αντικατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση του καταναλωτή. 
Αν όμως, η επιστροφή του προιόντος γίνεται για άλλους λόγους, π.χ. προσωπικού λάθους, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προιόντος επιβαρύνεται ο καταναλωτής.

Επιστρέψτε μας το προϊόν με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα κούριερ, στην ακόλουθη διεύθυνση: 

Museummasters.gr / Philippakis Art

Ιωαννίνων 13, Αγ. Δημήτριος 17342, Αθήνα

 

Οι φωτογραφίες των προιόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να παρουσιάζουν κάποιες διαφορές με το πραγματκό προϊόν. Η προσπάθεια που γίνεται στα εργαστήρια μας είναι το προϊόν που παραλαμβάνετε να είναι καλύτερο από αυτό της φωτογραφίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΑΣ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε είναι άθικτα και εντός της αρχικής τους συσκευασίας, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, ενδείκνυται να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή σφάλματα.

Για να εξασφαλιστεί η επιστροφή ή η ανταλλαγή των προϊόντων, θα πρέπει υποχρεωτικά να τηρήσετε τη διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω. Επίσης, τα αντικείμενα που επιστρέφονται ελλιπή, κατεστραμμένα ή λερωμένα, σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτά, ανταλλάσσονται ή επιστρέφονται.

Αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα τιμολογούνται με βάση την τιμή που είχαν όταν κάνατε την παραγγελία. 

Η επιστροφή προϊόντος και χρημάτων δεν ισχύει για όλες τις ειδικές κατασκευές και το "ντύσιμο" με μέταλλο προσωπικών σας αντικειμένων, αφού έχετε ενημερωθεί από την αρχή ότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν. Μόνο στην περίπτωση που το αντικείμενο έχει παρουσιάσει κάποια οξείδωση του μετάλλου, οπότε το αποκαθιστούμε και σας το επιστρέφουμε. Στη περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του αντικειμένου.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο τηλέφωνο 210 99 64 841 ή στο info@museummasters.gr.