210 9964841

Η Εταιρεία μας

5000 χρόνια Ελληνικός Πολιτισμός - 58 χρόνια χειροποίητης δημιουργίας.

Τα εργαστήρια Φιλιππάκης Αρτ είναι στο χώρο της τέχνης και της δημιουργίας 58 χρόνια, με συνεχή συνεισφορά στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού της Ελλάδας μας. 

Ευχαριστούμε τα μουσεία, τις γκαλερί, τους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, τους οργανισμούς και τις εταιρίες, που με μικρές ή μεγάλες συνεργασίες, μας επέλεξαν για να δώσουν σχήμα σε μια στιγμή, σάρκα και οστά σε μια ιδέα! Μαζί εξερευνήσαμε τις αναρίθμητες δυνατότητες της δημιουργικότητας και της φαντασίας. Έτσι από το 1963 που ξεκινήσαμε γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με νέες προτάσεις και φρέσκιες ιδέες!

Εδώ, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε κομμάτια της συλλογής μας, μουσειακά αντίγραφα, έργα υψηλής αισθητικής που είναι δουλεμένα στο χέρι και διατηρούν ατόφια την αξία τους μέσα στο χρόνο, από εργαστήρια με παράδοση, όπως η Philippakis Art. 

Έχοντας μελετήσει την Αρχαία Ελληνική τεχνοτροπία στην επεξεργασία των μετάλλων, φιλοτεχνούμε στα εργαστήριά μας επιλεγμένα έργα, όπως Μουσειακά αντίγραφα, Γλυπτά, Αγάλματα, Κοσμήματα, Αρχιτεκτονικά Διακοσμητικά, Επαγγελματικά δώρα, αλλά και προσωποποιημένα δώραΔουλεύοντας υλικά όπως ασήμι, χαλκό, ορείχαλκο, αλουμίνιο, ρητίνες, δημιουργούμε με κύρια πηγή έμπνευσης μας την Αρχαία Ελλάδα, την τέχνη και τον πολιτισμό μας αλλά και άλλα πιο σύγχρονα θέματα. 

Όλα τα έργα μας είναι χειροποίητα, με χρωματισμούς από φυσικές οξειδώσεις των μετάλλων, συνοδεύονται από περιγραφή του ευρήματος στα Ελληνικά και τα Αγγλικά και φέρουν ως σφραγίδα εγγύησης και γνησιότητας το σήμα και την υπογραφή των εργαστηρίων και των καλλιτεχνών που συνεργαζόμαστε.

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών που δημιουργήσαμε για σας, το MuseumMasters.gr το οποίο ευελπιστούμε να γίνει ο σύνδεσμός σας με την Ελλάδα, τον πολιτισμό μας και την τέχνη γενικότερα. 

Επισκεφθείτε μας και χαρείτε την εμπειρία και ... πάρτε ένα κομμάτι Ελλάδας μαζί σας!