210 9964841

Τρόποι Πληρωμής

Οι τιμές είναι σε ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Η museummasters.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις τροποποιήσει, ειδικά σε περιπτώσεις αυξήσεων (Φ.Π.Α., τιμή χρυσού και ασημιού, κ.λπ.). Τα προϊόντα τιμολογούνται με βάση την τιμή που είχαν όταν κάνατε την παραγγελία. 

Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η museummasters.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα των ακόλουθων τρόπων πληρωμής:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

  • ALPHA BANK
    PHILIPPAKIS ART (Ε. Δ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ)
    Αccount No.: 3550 0200 2003 011
    ΙΒΑΝ: GR90 0140 3550 3550 0200 2003 011
    BIC: CRBAGRAA
 

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 210 99 64 841 ή μέσω e-mail στο info@museummasters.gr

 

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον και ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και μόνο για τα έτοιμα προιόντα. Για τις ειδικές κατασκευές και τα προσωποποιημένα δώρα ισχύει η προεξόφληση της παραγγελίας σας και δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η Τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Delta Pay. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι, οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά στο museummasterss.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απολύτως ασφαλείς.

Η museummasters.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Στην περίπτωση που η πιστωτική κάρτα είναι σε διαφορετικό όνομα από αυτό της διεύθυνσης αποστολής, τότε είναι υποχρεωτική η αποστολή φωτοτυπίας της ταυτότητας/διαβατηρίου του κατόχου της πιστωτικής κάρτας στο fax (+30) 210 99 64 841.

ΜΕΣΩ PayPal

Το PayPal επιτρέπει σε σας να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, πηγαίνετε στο site του PayPal, όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Μέσω του PayPal η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή με χρεωστική κάρτα.