210 9964841

Αχινός Ασημένιο Δαχτυλίδι

Ελλάδα
36.00
FA 001444
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αχινός ασημένιο δαχτυλίδι. Εμπνευσή μας η φύση και ιδιαίτερα το θαλάσσιο βασίλειο. Το κέλυφος του αχινού μας οδήγησε σε αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία μας, ένα κόσμημα αντίγραφο από πραγματικό μεγέθος αχινό δουλεμένο στο χέρι και τοποθετημένο σε μασίφ ασημένια γάμπα που προσαρμόζεται ανάλογα.

Διαστάσεις αχινού: διάμετρος 2-3εκ. και πάχος 1,5εκ.

Αχινός: Ασήμι 999°

Γάμπα: Μασίφ ασήμι 925°

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Οι αχινοί είναι συνήθως ακανθωτά, σφαιρικά ζώα, εχινόδερμα στην κατηγορία Echinoidea. Περίπου 950 είδη ζουν στον πυθμένα, κατοικούν σε όλους τους ωκεανούς και τις ζώνες βάθους από τα παλιρροιακά έως 5.000 μέτρα (16.000 πόδια, 2.700 φώτα). Οι δοκιμές τους (σκληρά κελύφη) είναι στρογγυλές και ακανθωτές, συνήθως από 3 έως 10 cm (1 έως 4 in).
Οι αχινοί κινούνται αργά, σέρνονται με τα πόδια του σωλήνα τους και μερικές φορές ωθούνται με τις σπονδυλικές στήλες τους. Τρέφονται κυρίως με φύκια αλλά τρώνε επίσης αργά κινούμενα ή αδέσποτα ζώα. Οι θηρευτές τους περιλαμβάνουν θαλάσσιες ενυδρίδες, αστερίες, λύκους και triggerfish.

Τα ζώα έχουν μελετηθεί από τον 19ο αιώνα ως πρότυποι οργανισμοί στην αναπτυξιακή βιολογία, καθώς τα έμβρυά τους ήταν εύκολο να παρατηρηθούν. Αυτό συνεχίστηκε με μελέτες των γονιδιωμάτων τους λόγω της ασυνήθιστης πενταπλάσιας συμμετρίας τους και της σχέσης τους με τα χορδή. Είδη όπως ο αχινός με σχιστόλιθο είναι δημοφιλή στα ενυδρεία, όπου είναι χρήσιμα για τον έλεγχο των φυκών. Οι απολιθωμένοι αχινοί έχουν χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικά φυλακτά.

Βάρος:
10 γρ.
Λεπτομέρειες:
Ρυθμιζόμενο για να εφαρμόζει σωστά
Μικτό Βάρος:
60 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Ελλάδα
Υλικό:
Ασήμι 925° και Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Δαχτυλίδι