210 9964841

Ανάσταση - Σταύρωση Σταυρός

29.90
FX 003078
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Πρωτοχριστιανικός σταυρός από ορείχαλκο με ανάγλυφες παράστασεις. Στην μία όψη απεικονίζεται η παράσταση της Ανάστασης και στη άλλη όψη, η παράσταση της Σταύρωσης. Το αντίγραφο είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο με φυσική πράσινη οξείδωση.

Διαστάσεις: 5εκ. x 8εκ.

Το κάθε προϊόν προσφέρεται με συσκευασία δώρου.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας αντίγραφο ή προσφέρετε το σαν πρωτότυπο δώρο.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλα μας τα έργα είναι χειροποίητα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας των εργαστηρίων που τα δημιουργούν.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:   - Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Ευρώπη: 7 - 10 εργάσιμες ημέρες

                                                         - Υπόλοιπος κόσμος: 10 - 28  εργάσιμες ημέρες

Ο Ιησούς Χριστός, είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας. Μητέρα του ήταν η Παρθένος Μαρία. Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο "Μεσσία", που σημαίνει «χρισμένος». Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη.

Η Σταύρωση του Χριστού είναι η μέθοδος εκτέλεσης του Ιησού Χριστού από τον Πόντιο Πιλάτο, μέσω καθήλωσης σε σταυρό πάνω στον λόφο του Γολγοθά στην Ιερουσαλήμ. Η Ανάσταση του Χριστού, ή Ανάσταση του Κυρίου, χαρακτηρίζει την μετά την τριήμερη ταφή, θριαμβική ανάσταση εκ νεκρών – ανάληψη του ΧριστούΓια τα γεγονότα της γέννησης του Ιησού, οι πληροφορίες προέρχονται από τα τέσσερα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης, που αναφέρονται στη ζωή και διδασκαλία του Ιησού και τη ζωή της πρώτης χριστιανικής κοινότηταςκαθώς και από τις Πράξεις των Αποστόλων.

Βάρος:
84.8 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
8 εκ. x 5 εκ.
Μικτό Βάρος:
108 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Ορείχαλκος με φυσική οξείδωση
Υποκατηγορία:
Σταυρός

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική