Ιανουάριος 1, 2018
by Lefteris Philippakis
Επιμετάλλωση παπουτσιού, με την μέθοδο της γαλβανοπλαστικής (electroforming), με χαλκό και επαργυρωμένο σε διάλυμα ασημιού 999°ilver solution 999°

Τα εργαστήρια τέχνης ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΑΡΤ είναι ειδικοί και έχουν την καλύτερη τεχνογνωσία στην επιμετάλλωση στην Ελλάδα. Χρησιμοποιούν τη μέθοδο της γαλβανοπλαστικής (electroforming / ηλεκτροδιαμόρφωσης) για την επικάλυψη μεγάλου εύρους επιφανειών και υλικών. Εδώ και 55 χρόνια εργάζονται με μεμονωμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και έχουν κάνει πραγματικότητα τα όνειρά τους. Έχουν δώσει πνοή στην τέχνη τους και την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μεγάλες εκθέσεις.

Είναι αλήθεια ότι το έργο τέχνης που δημιουργείται στο χέρι διατηρεί την αξία του μέσα στα χρόνια. Έχοντας μελετήσει την αρχαία ελληνική τέχνη και δεξιοτεχνία της μεταλλοτεχνίας, δημιουργούν στα εργαστήριά τους επιλεγμένα έργα τέχνης.

Η δημιουργία τέτοιων έργων τέχνης σε μουσειακά αντίγραφα, γλυπτά, κοσμήματα, εσωτερική διακόσμηση και επιχειρηματικά δώρα, είναι ο αποκλειστικός στόχος των εργαστηρίων του Δημήτρη Φιλιππάκη, Philippakis Art.

Εργάζονται με διάφορα υλικά, όπως ασήμι, χαλκό, επάργυρα, επίχρυσα, αλουμίνιο, μάρμαρο και ρητίνη, δημιουργούν χειροποίητα έργα υψηλής αισθητικής. Η απόλυτη συνοχή, η δημιουργική διάθεση και πάνω απ 'όλα η εγγύηση της πρωτοτυπίας χαρακτηρίζουν κάθε συνεργασία στην οποία εμπλέκονται.

Η επίστρωση μετάλλων / γαλβανοπλαστική, μπορεί να γίνει σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Δημήτριο Φιλιππάκη μέσω ηλεκτονικού ταχυδρομείου στο info@philippakis.gr ή καλώντας στο  2109964841.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο Σχόλιο