210 9964841

Σεπτέμβριος 16, 2016
by Theodore Chryssanthidis
Μια γωνιά για τα παιδιά! στο MuseumMasters.gr

Η προσπάθεια μας δεν θα είχε ολοκληρωθεί αν δεν είχαμε σχεδιάσει και μια "γωνιά" για τα παιδιά! Έτσι λοιπόν εδώ στο MuseumMasters.gr ή καλλύτερα στο "MuMa" - πιο εύκολο να το προφέρουν τα παιδιά - αυτοσχεδιάζουμε και προσπαθούμε να δημιουργούμε αντικείμενα που έχουν πηγή έμπνευσης την αρχαία Ελλάδα την τέχνη και τον πολιτισμό μας με σκοπό να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική πρόταση για τις μαμάδες αλλά και τους μικρούς μας φίλους!

Σε αυτή την "γωνία", θα δείτε χειροποίητα αντικείμενα από καθαρό ασήμι 999°, κυρίως γιατί είναι ένα ασφαλές μέταλλο, για την περίπτωση που κάποιο μωρό θέλει πέρα από το να παίξει... να το "δοκιμάσει" κι όλας!  Πάντα θέλουμε να προσφέρουμε σε ένα νεογέννητο ένα δώρο αξίας και είναι και στα έθιμά μας να "ασημώνουμε" κάθε καινούργιο πόσο μάλλον ένα μωρό!

Οι προτάσεις μας βέβαια θα συμπεριλάβουν και άλλα υλικά όπως για παράδειγμα τα πήλινα παιχνίδια, που ήδη βλέπετε σε αυτή την κατηγορία, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της αγαπημένης μαμάς Μυρτώς Πολιτάκη από την Κρήτη, η οποία δουλεύει αφού βάλει τα μωρά της για ύπνο!

Μείνετε συντονισμένοι! Έχουμε πολλά ακόμα νέα...!

Η ομάδα σχεδιασμού προιόντων MuMa.gr

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο Σχόλιο