210 9964841

Ιούνιος 6, 2014
by Lefteris Philippakis

Museum Masters: Egg Tealight

Η τέχνη μας εμπνέει και γι' αυτό την στηρίζουμε, διευρύνοντας συνεχώς την συνεργασία μας με διάφορους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος. H έκθεση Σύγχρονου Εικαστικού κοσμήματος "SYMBOLS" της  Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών Κοσμήματος (J.A.W) άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό στις 31 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου. Λίγες μέρες απομένουν για να θαυμάσετε μοναδικές δημιουργίες και κοσμήματα, που θα σας ταξιδέψουν στον μυστήριο κόσμο των συμβόλων.

42 καλλιτέχνες διακεκριμένοι σχεδιαστές δημιουργούν έναν διάλογο γύρω από σύγχρονους συμβολισμούς που με διάφορα υλικά και μέσα μορφοποιούνται σε κοσμήματα, αντιστέκονται στη φθορά που επιφέρει ο χρόνος και καταφθάνουν ως θραύσματα και καταφθάνουν ως θραύσματα στο μέλλον, μεταφέροντας κωδικοποιημένες πληροφορίες - σύμβολα της εποχής μας.

Το παρελθόν επανερμηνεύεταιτο παρόν καταγράφεται και τα μηνύματα μεταβαίνουν στο μέλλον με οδηγό την έμπνευση και μέσο την Τέχνη!

Η έκθεση παρουσιάζεται στo κτίριο "Παλαιοί Φούρνοι", στο Βιομηχανικό Μουσείο της "Τεχνόπολης" του δήμου Αθηναίων. Μην τη χάσετε!

 

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο Σχόλιο