210 9964841

Βάπτιση - Σταύρωση Ασημένιος Σταυρός

79.90
FA 000124
Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ασημένιος πρωτοχριστιανικός σταυρός με ανάγλυφες παράστασεις. Στη μία όψη απεικονίζεται η παράσταση της Βάπτισης και στη άλλη όψη η παράσταση της Σταύρωσης. Για να ασημώσουμε το νεογέννητο, για το καινούργιο σπίτι ή το γραφείο. Ένας σταυρός περιπάτου για ιερείς. Το αντίγραφο είναι κατασκευασμένο σε καθαρό ασήμι 999°.

Διαστάσεις: 5εκ. x 8εκ. x 8χιλ. (πάχος σταυρού)

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης | Δείτε λεπτομέρειες

Ο Ιησούς Χριστός, είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας. Μητέρα του ήταν η Παρθένος Μαρία. Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο "Μεσσία", που σημαίνει "χρισμένος". Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη.

Η Σταύρωση του Χριστού είναι η μέθοδος εκτέλεσης του Ιησού Χριστού από τον Πόντιο Πιλάτο, μέσω καθήλωσης σε σταυρό πάνω στον λόφο του Γολγοθά στην Ιερουσαλήμ. Η Ανάσταση του Χριστού, ή Ανάσταση του Κυρίου, χαρακτηρίζει την μετά την τριήμερη ταφή, θριαμβική ανάσταση εκ νεκρών – ανάληψη του Χριστού. Για τα γεγονότα της γέννησης του Ιησού, οι πληροφορίες προέρχονται από τα τέσσερα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης, που αναφέρονται στη ζωή και διδασκαλία του Ιησού και τη ζωή της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, καθώς και από τις Πράξεις των Αποστόλων.

Βάρος:
15 γρ.
Διαστάσεις (ΜxΥxΠ):
8 εκ. x 5 εκ.
Μικτό Βάρος:
38 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Υλικό:
Καθαρό Ασήμι 999°
Υποκατηγορία:
Σταυρός

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική