210 9964841

Αλέξανδρος ο Μέγας T-shirt

Μακεδονία
100% Βαμβάκι
24.90
FX 000301
Δεν υπάρχει απόθεμα

Μία κλασσική unisex λευκή μπλούζα με την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ζωγραφισμένη με μαύρο, κόκκινο και γαλάζιο χρώμα. Το σχέδιο της μπλούζας είναι εμπνευσμένο από ανάγλυφη παρασταση πάνω σε αρχαίο καθρέπτη από την Αρχαία Ελλάδα, που χρονολογείται το 1000 π.Χ.. Ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες και στρατηγούς στην ελληνική ιστορία και ένας χαρισματικός βασιλιάς στον μακεδονικό λάο. Μια κομψή μπλούζα, που μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα από 100% βαμβάκι, πλένεται και στο πλυντήριο ρούχων. Μεγέθη: small, medium, large, X-large

Κατά την αγορά σας, ενημερώστε μας για το μέγεθος που επιθυμείτε να παραγγείλετε, μέσω του ειδικού πλαισίου για σχόλια στην φόρμα παραγγελίας.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών ή Αλέξανδρος ο Μέγας, ήταν Έλληνας Μακεδών βασιλεύς. Γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας, πρωτεύουσας του μακεδονικού κράτους, το 356 π.Χ.. Γονείς του ήταν ο βασιλιάς Φίλιππος Β' της Μακεδονίας και η πριγκίπισσα Ολυμπιάδα της Ηπείρου. Διδάσκαλος του υπήρξε ο Αριστοτέλης, ξακουστός φιλόσοφος της αρχαιότητας. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες στρατηγούς, καταφέρνοντας σε ηλικία μόλις 33 ετών να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου (Μικρά Ασία, Περσία, Αίγυπτο κλπ), φτάνοντας στις παρυφές της Ινδίας. 

Ο Αλέξανδρος ο Μέγας πέθανε στην Βαβυλώνα το 323 π.Χ.. Κατά την διάρκεια της ζωής του, κατάφερε να ρίξει το φράχτη που χώριζε την Ευρώπη από την Ασία και μεταλαμπάδευσε τον ελληνικό πολιτισμό στην Ανατολή. Έγινε μυθικό πρόσωπο, ακολουθώντας διαφορετικά πρότυπα σε κάθε λαό, που διεκδικήσε την καταγωγή του. Οι Πέρσες φαντάστηκαν ότι ήταν γιος του Δαρείου, ενώ στην Αίγυπτο ότι ήταν γιος του Νεκτανεβώ του τελευταίου βασιλιά της Αιγύπτου. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος θεωρούσε τον εαυτό του γιο του θεού των Αιγυπτίων Άμμωνα Δία και απόγονο του Αχιλλέα και του Ηρακλή.

Αρχαίοι καθρέπτες εκτίθενται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα.

Βάρος:
150 γρ.
Λεπτομέρειες:
Διαθέσιμο σε μικρό, μεσαίο, μεγάλο και x-large μέγεθος.
Μικτό Βάρος:
180 γρ.
Περιλαμβάνει:
Συσκευασία Δώρου - Περιγραφή Ελληνικά & Αγγλικά
Περιοχή:
Μακεδονία
Υλικό:
100% Βαμβάκι
Υποκατηγορία:
Μπλούζα
Χρονολογία:
1000 π.Χ.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική